Max Panorama chalet

Max Panorama is een private design chalet, op 1,6 kilometer van de skilift. De chalet bevindt zich op 1.2 kilometer van het stadscentrum van Zell am See, toch is de chalet volledig afgelegen in de mooie natuur en bossen waar je heerlijk kunt genieten van de rust. De chalet biedt een schitterend uitzicht op Zell am See. Je hebt zich op het Steinernen Meer in Saalfelden in het noorden, over de Zeller See in het Oosten, tot de Imbach Horn in het Zuiden. Het terrein heeft een oppervlakte van 7500 m² en is gelegen in het beschermd natuurreservaat aan de Einöd.

Follow Max Panorama's board Chalet on Pinterest.

De chalet is zeer hip en modern en biedt plaats aan tot 12 personen. Er is een sauna aanwezig en heeft meer dan 120m² terras (4 verschillende). De chalet is gerenoveerd in de typische Oostenrijkse bouwstijl. Toch heeft de chalet een moderne eigentijdse inrichting. Er zijn verschillende flat screen Tv's, een Sonos muziek systeem, 2 afwasmachines, een wasmachine en droogkast, een volledig uitgeruste professionele keuken, een tweede kleinere keuken, 3 toiletten en 3 badkamers. De chalet is dan ook heel luxueus ingericht.

Follow Max Panorama's board Architecture on Pinterest.

Opgepast: je rijdt via een steile weg van ca.70m naar boven. In de winter heb je sneeuwkettingen of een goede 4 x 4 wagen nodig. In extreme gevallen kan je je auto parkeren onderaan de toegangsweg. De parkeerplaats aan de chalet zelf biedt 4 parkeerplaatsen.